Wat kost prepaid?

Om te starten met sim only prepaid zul je niet veel geld hoeven te investeren. Het enige waarin je hoeft te investeren zijn namelijk de aankoopkosten van je prepaid simkaart en daar houdt het dan bij op, mits je bij de juiste provider je prepaid simkaart aankoopt, want deze bij de juiste provider aanschaffen betekent ook dat je kunt rekenen op een simkaart met beltegoed en dus kun je direct van start.

Het gebruik van je prepaid simkaart gaat vanzelf en zolang je nog kunt bellen wilt dit dus ook zeggen dat je nog over beltegoed beschikt. Gebeld worden kan vanzelfsprekend altijd, ongeacht of je nu wel of niet over beltegoed beschikt. Hoe snel je beltegoed op zal geraken hangt af van de tarieven die een bepaalde provider zal hanteren. Betaal je veel geld voor een belminuut, dan zul je natuurlijk ook niet zo lang met je beltegoed kunnen doen. Het is dus belangrijk om op zoek te gaan naar een provider met lage tarieven. Wij hebben het voorwerk al voor je gedaan, zoals je in het overzicht ziet. Dit overzicht maakt in zijn geheel duidelijk hoe de verhoudingen liggen.

Prepaid kan goedkoop zijn

Zoals de subkop al zegt kan prepaid goedkoop, maar aan de andere kant is het ook goed mogelijk dat je veel meer betaalt dan nodig is. Nogmaals, het zal afhangen van de provider, want niet overal zul je een even goede deal kunnen sluiten.

Previous post:

Next post: