Providers

Zoals je ziet bij de top 5 sim only prepaid providers zoals we die op de hoofdpagina hebben neergezet kun je uit diverse providers kiezen. En alhoewel de keuze best ruim is kunnen we ook gemakkelijk concluderen dat de verschillen groot zijn en dat daardoor eigenlijk de keuze een beetje wordt beperkt.

Teveel betalen voor prepaid

Je wilt niet teveel betalen voor prepaid en dat betekent ook automatisch dat er wel een paar providers afvallen, we kunnen het niet anders stellen. Wat bepaalde providers nog zo aantrekkelijk maakt is dat ze wel een goede actie hebben als je begint bij de provider. Neem bijvoorbeeld Tele2. Bestel je daar nu je prepaid simkaart, dan krijg je daar dus een mooi bedrag aan gratis beltegoed bij. Voor de tarieven hoef je het bij Tele2 niet te doen.

Als we puur naar tarieven kijken kunnen we maar 1 conclusie trekken en dat is dan Simyo en Ben het winnen van de rest van de providers. Daarin doet Simyo het nog niet iets beter dan Ben, maar wat Ben wel heeft (en wat dus niet op de hoofdpagina staat vermeld) is dat ze korting geven op de tarieven zodra je je beltegoed opwaardeert. Je krijgt dan de eerste 30 dagen na opwaarderen 50% korting op de tarieven. Dat betekent dus dat je geen 18 cent betaalt, maar slechts 9 cent. En dat in ogenschouw genomen is Ben dus de goedkoopste prepaid sim only provider. Na de periode van 30 dagen zullen weer de originele tarieven in stand worden gehouden.

Previous post:

Next post: