Nadelen sim only prepaid

Als je de voordelen hebt gelezen over sim only prepaid weet je eigenlijk ook al direct de nadelen. Waar prepaid dus goed is voor de ‘kleine bellers’ aangezien deze met een abonnement vaak toch niet optimaal gebruik hiervan kunnen maken is het direct ook een nadeel.

Veel mensen bellen meer dan gemiddeld en in zo’n geval kan een sim only abonnement ook uitkomst bieden. Je kunt er bij een sim only abonnement ook voor kiezen om het maandelijks opzegbaar te maken waardoor je niet het risico loopt direct voor een jaar vast te zitten als toch blijkt dat het niet past bij jouw verbruik. Uiteraard betaal je wel iets hogere tarieven bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Tarieven sim only prepaid

Het grootste nadeel van sim only prepaid zijn toch wel de tarieven. Je betaalt simpelweg een hoger tarief voor bellen en sms’en dan wanneer je een abonnement hebt. De provider bij wie het eigenlijk het meest binnen de perken blijft is Simyo waar maar 10 cent voor zowel een belminuut als een sms wordt gerekend. Bij de andere providers ligt dit aanmerkelijk hoger, wat het verschil met een sim only abonnement dus wel benadrukt. Maar nogmaals, als je niet veel belt is sim only prepaid nog altijd een betere optie dan een sim only abonnement.

Previous post:

Next post: