Bestellen

Het bestellen van je simkaart gaat heel gemakkelijk. Je kunt namelijk via deze website namelijk je favoriete provider selecteren en zodra je op de knop ‘Info & Bestellen’ klikt kom je direct op de bestelpagina van de provider terecht. Zoals in de tabel is aangegeven, zo zijn ook de prijzen. Je betaalt niet ook nog eens verzendkosten of iets dergelijks. Nee, geen verborgen kosten, maar zoals je het in de tabel ziet staan, zo is het ook.

Levertijd

Als je je simkaart hebt besteld bij je provider duurt het vaak enkele dagen voordat je de simkaart in je brievenbus zult vinden. Zodra je de simkaart binnen hebt kun je deze direct in je telefoon plaatsen en ben je klaar om te bellen en gebeld te worden.

Het hele proces neemt dus slechts enkele dagen in beslag. Als je dus nu kiest voor je favoriete provider kun je snel van je prepaid tegoed profiteren.

Je zit verder ook nergens aan vast natuurlijk. Zodra je beltegoed op is ben je niet verplicht om nog op te gaan waarderen bij die provider. Je kunt er net zo makkelijk voor kiezen om dan weer een simkaart bij een andere provider te bestellen. Dat is het mooie van sim only prepaid, je hebt totaal geen verplichtingen.

Previous post:

Next post: